Manieren om online geld te verdienen

Gepubliceerd op 15 augustus 2019 om 22:46

Manieren om online geld te verdienen

Doordat ik de laatste jaren niet meer in staat ben geweest om echt te werken, ben ik veel gaan zoeken naar online opties om geld te verdienen. Ik wilde een zakcentje verdienen, maar het was voor mij geen mogelijkheid om werk te zoeken en naar werk te gaan. Ik heb meerdere keren opgenomen gezeten in een 'psychiatrisch ziekenhuis' hierdoor kon ik niet werken, ik kon ten 1e niet weg bij de inrichting en ik kon het 2e mentaal & fysiek niet aan. Hier lees je een aantal mogelijkheden om online geld te verdienen: 

 

Bloggen: 

Je kunt bloggen om een extra zakcentje te verdienen door sponsoren oid. Ikzelf kan hier vrij weinig over zeggen want ik verdien geen geld met bloggen, ik ben pas net begonnen en doe het vooral omdat ik het leuk vind om te doen. 

 

Spaaractief:

Spaaractief is een site waar je online geld kunt verdienen.   https://www.spaaractief.nl/?ref=5967112

Dit kan door online te shoppen en daarbij de link van Spaaractief te gebruiken, je kunt ook op banners klikken op de site waar je ongeveer 5 clicks mee verdient. Als je een bepaald aantal clicks hebt bereikt kun je dit omzetten in geld door paypal of cadeaubonnen. Het duurt heel lang voor je dit bereikt dus ik weet nou niet of het de beste oplossing is, maar je kunt altijd een kijkje nemen.

 

Marktplaats of United Wardrobe:

Ruim je kamer op, als je kleding vind dat je niet meer draagt, maak daar dan foto's van en probeer ze te verkopen. 

Kijk ook naar andere spullen die je niet meer gebuikt, denk hierbij aan oude boekjes, speelgoed , spelletjes etc. 

 

Lifepointspanel:

Lifepointspanel is een site waarbij je enquêtes in moet vullen. 

Voor elke enquête krijg je een bepaald aantal 'lifepoints' met een bepaald aantal lifepoints kun je je punten inwisselen voor geld op paypal of verschillende cadeaubonnen van bijvoorbeeld Bol.com en Ikea . 

 

Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om online geld te verdienen, maar dan zou deze blog wel heel lang worden.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips.

Laat in de reacties weten wat van blogs jullie nog graag zouden willen zien.

 

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb